Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6

Інгредієнти:

6 ст. л. олії
750 г стиглих помідорів
1 ч. л. свіжого листя чебрецю
1½ ч. л. морських сольових пластівців
мелений чорний перець
450 г грецького сиру фета

Приготування:

Популярні новини зараз

Все, що накопичували – може зникнути: клієнти ПриватБанку втрачають заощадження

Vodafone порадував абонентів безкоштовним інтернетом: як отримати

Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи

Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 240 °.

2. Помідори розрізаємо навпіл і кладемо їх у форму для випічки.

3. Посипаємо чебрецем, трохи сіллю і перцем і обсмажуємо протягом 15 хвилин.

4. Зменшуємо температуру печі до 150 ° і обсмажуємо ще 1½ години, поки вони не зморщиться приблизно до половини їх початкового розміру.

5. розкладаємо помідори і фету на 4 тарілки і поливаємо оливковою олією.

6. Посипаємо трохи морською сіллю і чорним перцем.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мангового щербету.