Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
6 ст. л. олії
750 г стиглих помідорів
1 ч. л. свіжого листя чебрецю
1½ ч. л. морських сольових пластівців
мелений чорний перець
450 г грецького сиру фета
Приготування:
Зайдуть у кожну квартиру: комунальники попередили про масові перевірки
Україну охопив спалах небезпечної хвороби: лише у столиці – понад 150 заражених
Українці отримують нові суми у платіжках: нарахують навіть тим хто не користується
Салат-літо за 5 хвилин: рецепт з огірками та яйцями, який підкорив смакові рецептори (і серце теж)
1. Розігріваємо духовку до 240 °.
2. Помідори розрізаємо навпіл і кладемо їх у форму для випічки.
3. Посипаємо чебрецем, трохи сіллю і перцем і обсмажуємо протягом 15 хвилин.
4. Зменшуємо температуру печі до 150 ° і обсмажуємо ще 1½ години, поки вони не зморщиться приблизно до половини їх початкового розміру.
5. розкладаємо помідори і фету на 4 тарілки і поливаємо оливковою олією.
6. Посипаємо трохи морською сіллю і чорним перцем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мангового щербету.