Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 6
Інгредієнти:
6 ст. л. олії
750 г стиглих помідорів
1 ч. л. свіжого листя чебрецю
1½ ч. л. морських сольових пластівців
мелений чорний перець
450 г грецького сиру фета
Приготування:
Гороскоп на сьогодні, 27 травня: день рішень, помилок і шансів, які не можна проґавити
Старий мотлох обкладуть податком: депутати хочуть здирати гроші за продаж речей
Оплата за газ по-новому: у "Нафтогазі" зробили оголошення для споживачів
ТЦК стане на заваді: що підготували 17-річним юнакам
1. Розігріваємо духовку до 240 °.
2. Помідори розрізаємо навпіл і кладемо їх у форму для випічки.
3. Посипаємо чебрецем, трохи сіллю і перцем і обсмажуємо протягом 15 хвилин.
4. Зменшуємо температуру печі до 150 ° і обсмажуємо ще 1½ години, поки вони не зморщиться приблизно до половини їх початкового розміру.
5. розкладаємо помідори і фету на 4 тарілки і поливаємо оливковою олією.
6. Посипаємо трохи морською сіллю і чорним перцем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт мангового щербету.