Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин - 1 годину
Порції: 2

Інгредієнти:

Для лосося:
2 філе лосося (приблизно 250 г)
2 цибулини
1 ч. л. чорного перцю
2½ ч. л. соку лайма
2 ч. л. морські сольові пластівці
Для салату:
3 ст. л. гарбузового насіння
100 г крес-салату
1 ч. л. яблучного оцту
1 маленький стиглий авокадо
1 ст. л. ріпакова олія холодного віджиму
1 ч. л. морської солі

Приготування:

Популярні новини зараз

Без скандалів і бусиків: ТЦК переходять на нові правила мобілізації

Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути

Чоловікам після 50 приготуватися: кого мобілізують уже з червня

За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа

Показати ще

1. Поміщаємо філе лосося в маленьку сковорідку і накриваємо холодною водою з крана. Додаємо зелений лук і перчинки, сік лайма і посипаємо сіллю, потім доводимо до кипіння. Потім виймаємо філе з рідини і залишаємо повністю охолонути, що може тривати до 1 години.

2. Обсмажуємо насіння гарбуза, кинувши їх у суху, важку сковорідку на варильній панелі.

3. Коли ви будете готові об'єднати лосось з салатом, кладемо крес-салат у велику дрібну тарілку, посипаємо оцтом. Тепер додаємо лосось, видаливши шкіру і розриваючи рибу на шматочки.

4. Розрізаємо вдвічі авокадо і видаляємо кістки, потім додаємо на лосось і крес-салат. Поливаємо масло над салатом, посипаємо сіллю і половиною підсмажених насіння гарбуза і обережно перемішуємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх крекерів.