Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 2 години
Порції: 12
Інгредієнти:
500 г свинячого живота, без кісток
1 літр курячого бульйону
4 свіжих лаврових листа
1 ст. л. чорного перцю
75 г масла
1 ч. л. паприки
2 ст. л. рідкого меду
2 ст. л. соєвого соусу
3 великих картоплі для випічки
50 мл подвійних вершків
2 зубчики часнику
100 г сиру, тертого
велика жменя петрушки, грубо нарізана
50 г борошна
3 яйця
500 г панірувальних сухарів
рослинне масло для глибокого смаження
морська сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Індексація пенсій у 2025 році буде не для всіх: хто опиниться за бортом підвищень
Ціни рекордні, але буде дорожче: нерадісні прогнози для власників авто з ГБО
Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
1. Розігріваємо духовку до 170 градусів.
2. Кладемо свинину в духовку з бульйоном, лавровими листками і перчиками. Готуємо протягом 2-3 годин.
3. Проціджуємо соки. Подрібнюємо м'ясо, використовуючи дві вилки, відкидаючи будь-які великі шматочки жиру. Кладемо подрібнену свинину в миску з 25 р масла, паприки, меду і соєвого соусу і залишаємо маринуватися.
4. Доводимо велику каструлю солоної води до кипіння і варимо картоплю протягом 10-12 хвилин або до готовності. Зливаємо. Змішуємо з рештою олією, кремом, часником, сиром і петрушкою.
5. Змішуємо свинину та картоплю, приправляємо сіллю і перцем і охолоджуємо протягом щонайменше 1 години.
6. Поміщаємо борошно, яйце і хлібні крихти в три окремі чаші.
7. Поділяємо картопляну суміш на 12. Використовуємо руки, щоб сформувати картопляну суміш в маленькі крокети. Кидаємо кожен в борошно, потім яйце, потім в панірувальні сухарі. Кладемо на деко до готовності до смаження.
8. Нагріваємо до 180 градусів.
9. Смажимо крокети партіями протягом 2-3 хвилин або до золотистого кольору.
10. Посипаємо морською сіллю і негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт зелені з беконом і горіхами.