Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
140 г борошна
2 ч. л. цукру, плюс додатково, щоб посипати
¼ ч. л. розпушувача
щіпка солі
4 ст. л. молока
1 яйце
насіння анісу
соняшникова масло для глибокого смаження
Для яблучного і малинового джему:
500 г малини
1 яблуко
75 г цукру
лимонний сік
Приготування:
Якщо не хочете плакати через платіжки: споживачам електроенергії дали час до 3 травня
Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку
Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
1. Просіваємо борошно у велику миску, а потім просіваємо її ще раз. Перемішуємо в цукровій пудрі, разрыхлителе і солі.
2. У маленькій мисці збиваємо молоко, яйце і аніс разом до легкої і пінистої консистенції.
3. Робимо колодязь в борошні і повільно збиваємо в суміші яєць. Використовуємо руки, щоб створити грубе і місимо тісто на злегка посипаній борошном поверхні до однорідності. Ділимо на 16 маленьких кульок, накриваємо і залишаємо на 20 хвилин.
4. Між тим, щоб зробити джем, поміщаємо всі інгредієнти в каструлю на повільному вогні і готуємо протягом 5 хвилин або до м'якості. Змішуємо, використовуючи кухонний комбайн, потім проціджуємо в миску.
5. Викочуємо кульки на злегка посипану борошном поверхню на дуже тонкі кола і залишаємо на 5 хвилин.
6. Нагріваємо до 170 ° C, або поки крихта хліба не стане коричневою через 30 секунд.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт булочок з кленовим сиропом і волоськими горіхами.