Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгредієнти:

200 г рікотта
земляна кориця
2 ч. л. рідкого меду
200 г чорниці

Приготування:

Популярні новини зараз

ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні

ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити

"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади

Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року

Показати ще

1. Змішуємо рікотту з корицею і половиною меду в мисці. Акуратно перемішуємо в більшості чорниці. Поділяємо суміш між двома рамакинами або маленькими чашами.

2. Посипаємо зверху остатакми чорниці і поливаємо медом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт цукіні пасти з веганским соусом песто.