Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г рікотта
земляна кориця
2 ч. л. рідкого меду
200 г чорниці
Приготування:
Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки
У школах з'являться нові предмети
ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути
ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам
1. Змішуємо рікотту з корицею і половиною меду в мисці. Акуратно перемішуємо в більшості чорниці. Поділяємо суміш між двома рамакинами або маленькими чашами.
2. Посипаємо зверху остатакми чорниці і поливаємо медом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт цукіні пасти з веганским соусом песто.