Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г рікотта
земляна кориця
2 ч. л. рідкого меду
200 г чорниці
Приготування:
Не чекайте запрошення: українцям можуть суттєво підвищити пенсію – що потрібно встигнути
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
Нові поблажки для ухилянтів: знятися з розшуку можна без візиту до ТЦК
1. Змішуємо рікотту з корицею і половиною меду в мисці. Акуратно перемішуємо в більшості чорниці. Поділяємо суміш між двома рамакинами або маленькими чашами.
2. Посипаємо зверху остатакми чорниці і поливаємо медом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт цукіні пасти з веганским соусом песто.