Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгредієнти:

200 г рікотта
земляна кориця
2 ч. л. рідкого меду
200 г чорниці

Приготування:

Популярні новини зараз

Україну накриє мокрим снігом: синоптикиня розповіла про швидке похолодання до -12, коли готувати шапки

У школах з'являться нові предмети

ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути

ПФУ змінив правила ідентифікації: що потрібно знати пенсіонерам

Показати ще

1. Змішуємо рікотту з корицею і половиною меду в мисці. Акуратно перемішуємо в більшості чорниці. Поділяємо суміш між двома рамакинами або маленькими чашами.

2. Посипаємо зверху остатакми чорниці і поливаємо медом.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт цукіні пасти з веганским соусом песто.