Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г рікотта
земляна кориця
2 ч. л. рідкого меду
200 г чорниці
Приготування:
Ухилянти намагаються прорватися до Білорусі: сунуть навіть за гроші
Новий предмет у школах обурив батьків: не довіряють вчителям
Вчителів змушують платити свої гроші: освітяни обурилися поборами
Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою
1. Змішуємо рікотту з корицею і половиною меду в мисці. Акуратно перемішуємо в більшості чорниці. Поділяємо суміш між двома рамакинами або маленькими чашами.
2. Посипаємо зверху остатакми чорниці і поливаємо медом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт цукіні пасти з веганским соусом песто.