Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2
Інгредієнти:
200 г рікотта
земляна кориця
2 ч. л. рідкого меду
200 г чорниці
Приготування:
ПриватБанк звернувся з попередженням до власників карток: кого терміново чекають у відділенні
ПриватБанк попередив про нові тарифи з 1 січня: за що доведеться платити
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
Обмеження карткових переказів: які ліміти встановлять з нового року
1. Змішуємо рікотту з корицею і половиною меду в мисці. Акуратно перемішуємо в більшості чорниці. Поділяємо суміш між двома рамакинами або маленькими чашами.
2. Посипаємо зверху остатакми чорниці і поливаємо медом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт цукіні пасти з веганским соусом песто.