Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
350г-400г стейки з яловичини
1 ст. л. арахісу або соняшникової олії
1 ст. л. каперсів, осушених
50 г кедрових горіхів
1 ст. л. англійської гірчиці
3 ст. л. майонезу
1 ст. л. оливкової олії
2 ст. л. лимонного соку
2 ст. л. дрібно нарізаної свіжої петрушки
кілька стружок пармезану
морська сіль і мелений чорний перець
Приготування:
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
1. Приправляємо обидва боки стейка з сіллю і перцем. Нагріваємо змащену маслом сковорідку до готовності. Кладемо стейк в сковороду (він повинен негайно зігрітися) і смажимо близько 3-5 хвилин з кожного боку.
2. Нагріваємо столову ложку масла в сковороді на середньому вогні і обсмажуємо каперси протягом декількох хвилин. Видаляємо в миску, викладену кухонних папером.
3. Збиваємо разом гірчицю, майонез і оливкове масло, поки у вас не буде сирого соусу. Видаляємо стейк з холодильника і дрібно нарізаємо його.
4. Распологаем велику тарілку або сервірувальну тарілку. Змащуємо гірчичним майонезом і лимонним соком, і посипаємо петрушкою, пармезаном і каперсами. Поливаємо оливковою олією і кедровими горіхами, сіллю і перцем.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт вівсяної каші з корицею і тертою грушею.