Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 6
Інгредієнти:
200 г печива
75 г масла або вегетаріанського маргарину
1 лимон
200 мл лікеру лимончелло
3 ст. л. агар-агар
400 г тофу
1 ст.л. веганского вершкового сиру
400 г кокосового крему
кілька крапель ванільного концентрату
115 г цукру
свіжі ягоди або ягідний соус, для подачі
Приготування:
В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Тисячі українців привітають грошима: хто та яку допомогу отримає
Українці намагаються зберегти своє майно перед законом про мобілізацію: що хочуть встигнути
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти
1. У мисці змішуємо подрібнене печиво з маслом або маргарином. Пресуємо суміш в основу круглої форми для випічки 20 см.
2. У сковороду, встановленої на дуже низькій температурі, додаємо лимонний сік, лимончелло, бризки води і агар-агар. Перемішуємо до тих пір, поки агар-агар не розчиниться.
3. У кухонному комбайні об'єднуємо тофу, вершковий сир, кокосовий крем, сплеск ванільної есенції, цукор і лимонну цедру. Збиваємо до однорідності.
4. Наливаємо суміш тофу на підставу бісквіта і розгладжуємо поверхню. Охолоджуємо в холодильнику протягом години. Подаємо зі свіжими ягодами або ягідним соусом.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт варення з перцю чилі.