Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
½ ч. л. насіння кмину
2 ч. л. світло-оливкового масла
45 г кукурудзи
1 ч. л. порошку каррі
¼ ч. л. меленої кориці
¼ ч. л. дрібно тертої цедри лайма
морська сіль
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Багатогодинні черги до ТЦК відміняються: у "Резерв+" запрацювала довгоочікувана функція
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Приготування:
1. Ставимо сковороду з кришкою на середньому вогні. Злегка підсмажуємо насіння кмину на 1-2 хвилини, потім опускаємо в миску.
2. Додаємо масло і кукурудзу в каструлю і добре перемішуємо. Накриваємо кришкою і варимо протягом декількох хвилин, струшуючи каструлю кожні кілька секунд. Постійно струшуємо, щоб уникнути спалювання кукурудзи.
3. Змішуємо разом підсмажене насіння кмину, порошок каррі, корицю і лайм.
4. Посипаємо приправою і морською сіллю над попкорном і негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курки Марсала.