Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4

Інгредієнти:

½ ч. л. насіння кмину
2 ч. л. світло-оливкового масла
45 г кукурудзи

1 ч. л. порошку каррі
¼ ч. л. меленої кориці
¼ ч. л. дрібно тертої цедри лайма

морська сіль

Популярні новини зараз

Платити не обов'язково: українцям показали "лазівку" у комунальних нарахуваннях

ТЦК записують в ухилянти і подають у розшук чоловіків з відстрочкою: несподівана причина

Нові критерії мобілізації: ТЦК оновлює списки призовників - під загрозою три категорії

Комунальні платежі під загрозою: українці масово платили за послуги у порожнечу, як повернути гроші

Показати ще

Приготування:

1. Ставимо сковороду з кришкою на середньому вогні. Злегка підсмажуємо насіння кмину на 1-2 хвилини, потім опускаємо в миску.

2. Додаємо масло і кукурудзу в каструлю і добре перемішуємо. Накриваємо кришкою і варимо протягом декількох хвилин, струшуючи каструлю кожні кілька секунд. Постійно струшуємо, щоб уникнути спалювання кукурудзи.

3. Змішуємо разом підсмажене насіння кмину, порошок каррі, корицю і лайм.

4. Посипаємо приправою і морською сіллю над попкорном і негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт курки Марсала.