Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2

Інгредієнти:

100 г молочного шоколаду
1 червоний чилі, нарізаний
300 мл подвійних вершків
цукрова пудра

Приготування:

Популярні новини зараз

Хоч-не хоч, а в ТЦК йти все одно доведеться: українцям не залишили альтернативи

Нова схема крадіжки - у небезпеці кожен, хто має карту: українцям розповіли, як не втратити гроші

Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом

Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло

Показати ще

1. Поміщаємо шоколад в миску, встановлену над каструлькою, акуратно киплячої води і нагріваємо, періодично помішуючи, поки він не розплавиться.

2. Перемішуємо з перцем чилі. Знімаємо з вогню і залишаємо злегка охолонути.

3. Змішуємо розплавлений шоколад, збиті вершки у великій мисці, потім ложкою викладаємо в сервірувальну тарілку.

4. Для подачі прикрашаємо шматочками чилі і цукровою пудрою.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фаршированих яєць з пряностями.