Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
100 г молочного шоколаду
1 червоний чилі, нарізаний
300 мл подвійних вершків
цукрова пудра
Приготування:
Мобілізація наосліп: у ЗСУ розкритикували роботу ТЦК – що не так з набором новобранців
Клієнти на межі бунту: ПриватБанк стягує комісію за відсутність операцій по карті
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
ПриватБанк виплатить 5000 гривень: як отримати гроші на картку
1. Поміщаємо шоколад в миску, встановлену над каструлькою, акуратно киплячої води і нагріваємо, періодично помішуючи, поки він не розплавиться.
2. Перемішуємо з перцем чилі. Знімаємо з вогню і залишаємо злегка охолонути.
3. Змішуємо розплавлений шоколад, збиті вершки у великій мисці, потім ложкою викладаємо в сервірувальну тарілку.
4. Для подачі прикрашаємо шматочками чилі і цукровою пудрою.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт фаршированих яєць з пряностями.