Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 18 яєць
Інгредієнти:
12 великих яєць
4 ст. л. майонезу
1-2 ч. л. англійської гірчиці
1 ч. л. морських сольових пластівців
¼ паприки
кілька крапель Tabasco
2 ст. л. оливкової олії
2-3 ст. л. води з свіжозвареного чайника
2 ч. л. дрібно нарізаного лука
Приготування:
Гороскоп на сьогодні, 7 червня: спокуси тельців, сварки терезів і плани водоліїв
Мобілізація обійде стороною: ще одна категорія чоловіків стане недоторканною для ТЦК - які критерії
Всі посилки блокуватимуть: Нова пошта вводить жорсткі обмеження з червня
За мобілізацію можна не перейматися: кого не чіпатиме ТЦК цього літа
1. Доводимнемного води до кипіння у великій каструлі і, як тільки вона кипить, додаємо яйця, одне за іншим, в каструлю і повертаємо до кипіння. Кип'ятимо протягом 1 хвилини, потім вимикаємо вогонь і залишаємо яйця в каструлі протягом 12 хвилин.
2. Поки ви чекаєте, коли яйця готуються, наповнюємо велику миску дуже холодною водою і кидаємо купку кубиків льоду, якщо у вас є. Як тільки яйця проведуть свої 12 хвилин, виливаємо їх у холодну воду і залишаємо на 15 хвилин.
3. Нарізаємо яйця вздовж і обережно виймаємо жовток з кожної половини і кладемо в миску.
4. Додаємо майонез, чайну ложку англійської гірчиці, сіль і паприку до яєчним жовтків і кілька крапель Табаско зверху. Розмішуємо з допомогою виделки, потім збиваємо блендером.
5. Поміщаємо суміш в мішок для кондитра зі зіркоподібною насадкою. Потім наносимо суміш яйця.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кокосового рису.