Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 18 яєць
Інгредієнти:
12 великих яєць
4 ст. л. майонезу
1-2 ч. л. англійської гірчиці
1 ч. л. морських сольових пластівців
¼ паприки
кілька крапель Tabasco
2 ст. л. оливкової олії
2-3 ст. л. води з свіжозвареного чайника
2 ч. л. дрібно нарізаного лука
Приготування:
Ці б/у авто не вб’єш навіть кувалдою: ТОП-6 машин, які переживуть твого слюсаря
Держава "розщедриться", але не для всіх: кому підвищать пенсії одразу на 20%
Ухилянтам приготуватися, мобілізація посилюється: ТЦК щодня "пакуватимуть" до 700 осіб
Спишуть з картки всі гроші: у ПриватБанку терміново звернулися до всіх клієнтів
1. Доводимнемного води до кипіння у великій каструлі і, як тільки вона кипить, додаємо яйця, одне за іншим, в каструлю і повертаємо до кипіння. Кип'ятимо протягом 1 хвилини, потім вимикаємо вогонь і залишаємо яйця в каструлі протягом 12 хвилин.
2. Поки ви чекаєте, коли яйця готуються, наповнюємо велику миску дуже холодною водою і кидаємо купку кубиків льоду, якщо у вас є. Як тільки яйця проведуть свої 12 хвилин, виливаємо їх у холодну воду і залишаємо на 15 хвилин.
3. Нарізаємо яйця вздовж і обережно виймаємо жовток з кожної половини і кладемо в миску.
4. Додаємо майонез, чайну ложку англійської гірчиці, сіль і паприку до яєчним жовтків і кілька крапель Табаско зверху. Розмішуємо з допомогою виделки, потім збиваємо блендером.
5. Поміщаємо суміш в мішок для кондитра зі зіркоподібною насадкою. Потім наносимо суміш яйця.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт кокосового рису.