Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 4
Інгредієнти:
300 г рису
170 мл кокосового молока
170 мл бульйону
сіль, за смаком
цукор, за смаком
перець, за смаком
Приготування:
Плювання в спину та глузування: у ТЦК скаржаться на неприязнь цивільних
Частину комунальників мобілізують: водоканали віддадуть своїх працівників на фронт
Навесні пенсії українців перерахують: на скільки можуть збільшитись виплати
Технічний збій чи привід для хвилювання: чому "Резерв+" перетворює українців на порушників
1. Вимиваємо рис добре під холодною проточною водою, щоб видалити зайвий крохмаль і переносимо в каструлю з щільною кришкою.
2. Змішуємо кокосове молоко і бульйон разом і виливаємо його на промитий рис.
3. Накриваємо каструлю кришкою і кип'ятимо на високій температурі.
4. Після енергійного кипіння, робимо низьку температуру, прикриваємо кришкою і даємо варитися 10 хвилин або до тих пір, поки рівень води не стане таким же, як верхня частина рису.
5. У цей момент повністю вимикаємо вогонь і даємо йому відпочити ще на 10 хвилин. Використовуємо дерев'яну ложку, щоб розпушити рис перед подачею на стіл. Додаємо сіль, цукор і перець за смаком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашнього часникового хліба.