Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 8
Інгредієнти:
Для бази:
150 г печива
75 г масла
Для ірисовою начинки:
75 г масла
75 г цукру
1 х 397 г згущеного молока
1 ч. л. екстракту ванілі
Для крему:
300 мл вершків
3 маленьких стиглих банана, нарізаних
50 г темного шоколаду
Приготування:
Повністю замінить ТЦК: які зміни чекають мобілізацію
Який стаж не зарахують до пенсії: роки роботи просто викинуть
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
1. Викладаємо основу глибокого противеня товщиною 20 см папером для випічки.
2. Щоб зробити основу, кришимо печиво до дрібних крихт і плавим масло на повільному вогні. Змішуємо суміш. Викладаємо ложкою в основу противеня. Поміщаємо в холодильник на 15 хвилин.
3. Щоб зробити начинку, нагріваємо масло і цукор в маленькій антипригарній каструлі і перемішуємо на повільному вогні до тих пір, поки вони не комбінуються. Доводимо згущене молоко до кипіння, помішуючи, протягом 2-3 хвилин - не переварюйте, він стане зернистим і схожим на вигадку. Додаємо ваніль і в деко. Тримаємо в холодильнику не менше 1 години.
4. Вершки збиваємо в мисці до появи м'яких піків.
5. Викладаємо скибочки банана поверх іриски. Зливаємо або наливаємо вершки зверху. Залишаємо в холодильник на годину.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряного гарячого сидру.