Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2
Інгредієнти:
150 г коричневого рису
5 см свіжого кореня імбиру
4-6 редисок, розрізаних на чверті
1 ½ ст. л. тамарі або соєвого соусу
1 ч. л. яблучного оцту
4 ст. л. змішаних насіння, таких як гарбуз, соняшник, кунжут
3-4 ст. л. коріандру
1 маленький стиглий авокадо
Приготування:
1. Кладемо рис і 1 склянку холодної води в каструлю на важкій основі, і доводимо до кипіння. Як тільки він пузириться, затискаємо кришкою, вимикаємо вогонь і кип'ятимо протягом 25 хвилин. Потім вимикаємо вогонь, залишивши кришку, і даємо йому постояти ще 5 хвилин, і до цього часу рис буде готовий.
Українка була в шоці від харчування в школі – таке і свиням соромно давати
Охоронці "Укрзалізниці" влаштували п'яно-криваву бійку: пасажири в шоці від побаченого
З 1 жовтня платіжки за світло зміняться
Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
2. Поки рис готується, використовуючи овочевий чистильник, імбир чистимо на дуже тонкі смужки.
3. Додаємо тамарі або соєвий соус і сидр-оцет в миску і перемішуємо виделкою, щоб об'єднати, а потім робимо те ж саме з імбирною стружкою, редисом і насінням. Перемішуємо все.
4. Поділяємо між двома маленькими чашами і викладаємо зверху авокадо. Посипаємо коріандром.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт яєчного хліба з томатами.