Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6
Інгредієнти:
75 гмасла
100 г борошна
100 г цукру
1 яйце
½ ч. л. мигдального екстракту
60 г яблук
15 г мигдалю
вершки (необов'язково)
Приготування:
Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій
Пенсіонерам гарантують мінімум 14 000 грн: виплатять багатьом, але не всім
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. Змащуємо внутрішню частину форми невеликою кількістю масла.
3. Вливаємо розтоплене масло у велику миску. Додаємо цукор, борошно, яйце і мигдальний екстракт і змішуємо разом, поки вони не комбінуються.
4. Поміщаємо трохи суміші в основу кожного кільця, додаємо скибочки яблука поверх тіста і ложкою кладемо решту суміш зверху, вирівнюємо задньою частиною чайної ложки.
5. Посипаємо кожне тістечко пластівцями мигдалю. Випікаємо протягом 25-30 хвилин.
6. Відкладаємо для охолодження близько 10 хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого мигдалю.