Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6

Інгредієнти:

75 гмасла
100 г борошна
100 г цукру
1 яйце
½ ч. л. мигдального екстракту
60 г яблук
15 г мигдалю
вершки (необов'язково)

Приготування:

Популярні новини зараз

ПриватБанк блокує картки після чужого списання: клієнти залишаються без грошей та відповіді

Українці можуть залишитись без води та каналізації: у зоні ризику всі великі міста

Податкова взялася за власників житла: змусять пояснювати кожну копійку

Стаж до 2000 року з'їдає вашу пенсію: про що варто знати, щоб зберегти виплати

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.

2. Змащуємо внутрішню частину форми невеликою кількістю масла.

3. Вливаємо розтоплене масло у велику миску. Додаємо цукор, борошно, яйце і мигдальний екстракт і змішуємо разом, поки вони не комбінуються.

4. Поміщаємо трохи суміші в основу кожного кільця, додаємо скибочки яблука поверх тіста і ложкою кладемо решту суміш зверху, вирівнюємо задньою частиною чайної ложки.

5. Посипаємо кожне тістечко пластівцями мигдалю. Випікаємо протягом 25-30 хвилин.

6. Відкладаємо для охолодження близько 10 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженого мигдалю.