Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

750 г картоплі
1 маленький лимон
1 ст. л. чорної цибулі
1 х 280 г баночка помідорів в маслі
¼ ч. л. цукрової пудри
2 цілі риби (близько 400 г), такі як морський окунь, морська форель
петрушка
чебрець
морська сіль і мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи

Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними

Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам

Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Кип'ятимо картоплю протягом 10 хвилин у великій каструлі з водою до тих пір, поки вона не стане м'якою. Зливаємо воду і даєм трохи охолонути, потім нарізаємо довжиною приблизно до 5 мм.

3. Кладемо картоплю у велику форму для випічки і змішуємо з скибочками лимона і насінням цибулі. Видаляємо помідори з їх олії, залишивши масло і грубо нарізаємо. Змішуємо картоплю разом з 3 столовими ложками зарезервованої олії. Приправляємо сіллю, перцем і цукром і добре перемішуємо.

4. Приправляємо рибу всередині і зовні і поміщаємо трави в порожнині живота, розділяючи рибу. Кладемо рибу поверх картоплі і змазуємо поверх томатним маслом.

5. Випікаємо протягом 25-30 хвилин.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тарталеток з малиною.