Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
750 г картоплі
1 маленький лимон
1 ст. л. чорної цибулі
1 х 280 г баночка помідорів в маслі
¼ ч. л. цукрової пудри
2 цілі риби (близько 400 г), такі як морський окунь, морська форель
петрушка
чебрець
морська сіль і мелений чорний перець
Приготування:
"Такого, як зараз, ми ще не бачили": у ЗСУ забили на сполох через ситуацію на фронті
Правила нарахування "комуналки" зміняться: українці самі визначатимуть суми у квитанціях
Кожен десятий робить це замість сексу: дослідники показали невтішну статистику
Торкнеться всіх, хто має свою квартиру чи будинок: українців почали викликати до податкової – з чим це пов'язано
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Кип'ятимо картоплю протягом 10 хвилин у великій каструлі з водою до тих пір, поки вона не стане м'якою. Зливаємо воду і даєм трохи охолонути, потім нарізаємо довжиною приблизно до 5 мм.
3. Кладемо картоплю у велику форму для випічки і змішуємо з скибочками лимона і насінням цибулі. Видаляємо помідори з їх олії, залишивши масло і грубо нарізаємо. Змішуємо картоплю разом з 3 столовими ложками зарезервованої олії. Приправляємо сіллю, перцем і цукром і добре перемішуємо.
4. Приправляємо рибу всередині і зовні і поміщаємо трави в порожнині живота, розділяючи рибу. Кладемо рибу поверх картоплі і змазуємо поверх томатним маслом.
5. Випікаємо протягом 25-30 хвилин.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тарталеток з малиною.