Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 12

Інгрідієнти:

2 апельсина
115 г маргарину
115 г цукру
2 яйця
3 ч. л. розпушувача
175 г манної крупи

Приготування:

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв

Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти

Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 180 градусів. Змащуємо глибоку форму маргарином.

2. Збиваємо кубики апельсинів в кухонному комбайні і відкладаємо.

3. Збиваємо маргарин і цукор в мисці до легкої і однорідної консистенції. Змішуємо в яйцях, а потім додаємо розпушувач і манну крупу. Перемішуємо, щоб об'єднати.

4. Виливаємо суміш у підготовлену форму і ставимо в духовку. Після перших 10 хвилин опускаємо температуру печі до 170 ° і запікаємо ще 40 хвилин або до тих пір, поки торт не стане золотисто-коричневим зверху.

5. Виймаємо пиріг з духовки і даємо охолонути у формі.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт корисної піци без глютену.