Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2
Інгрідієнти:
2 манго
250-300 мл холодного молока
½-1 ч. л. меду або за смаком, в залежності від розміру і солодощі манго
кубики льоду
Приготування:
Гороскоп на сьогодні 11 жовтня: покупки тельців, увага раків та сюрприз стрільців
Бідність стане нормою: третина українців може опинитися в злиднях
Пенсійний бум: українцям роздають нові посвідчення, що робити зі старими
Українським водіям готують нові штрафи з 1 листопада: за що каратимуть
1. Розрізаємо манго навпіл.
2. Обрізаємо кістку, щоб зняти якомога більше м'якоті, залишивши сік.
3. Видаляємо шкірку. Повторюємо це з іншим манго. Збиваємо м'якоть в кухонному комбайні або блендері.
4. Додаємо молоко і мед і збиваємо до тих пір, поки він не стане густою гладкою масою. Охолоджуємо до готовності до вживання. Додаємо кубики льоду і подаємо прямо з холодильника.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт пряних тушкованих овочів.