Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
м'ята
щіпка солі
4 ст. л. окропу
4 ст. л. білого винного оцту
1 ст. л. цукру
Приготування:
Гребуть усіх, навіть з проблемами зі здоров'ям: ТЦК можуть мобілізувати "тимчасово непридатних" українців
Пенсійний фонд припиняє виплату пільг: хто залишиться без підтримки
Пенсіонерам удвічі підвищили вікову доплату: хто отримає більше грошей
На руки не дадуть, але можна отоварити: пенсіонери отримають додаткову тисячу гривень – на що дозволять витратити
1. Зливаємо листя м'яти, посипаємо сіллю і дрібно нарізаємо.
2. Поміщаємо в глечик, додаємо цукор і виливаємо киплячу воду, перемішуємо і залишаємо охолонути.
3. Перемішуємо в оцті.
4. Додаємо більше води або оцту і приправляємо за смаком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тушкованої баранини з квасолею.