Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
м'ята
щіпка солі
4 ст. л. окропу
4 ст. л. білого винного оцту
1 ст. л. цукру
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа
Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей
Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
1. Зливаємо листя м'яти, посипаємо сіллю і дрібно нарізаємо.
2. Поміщаємо в глечик, додаємо цукор і виливаємо киплячу воду, перемішуємо і залишаємо охолонути.
3. Перемішуємо в оцті.
4. Додаємо більше води або оцту і приправляємо за смаком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тушкованої баранини з квасолею.