Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 5 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
м'ята
щіпка солі
4 ст. л. окропу
4 ст. л. білого винного оцту
1 ст. л. цукру
Приготування:
Картку заморозять навіть за легальні перекази: банки посилили правила
Банки почнуть блокувати пенсійні картки: стареньких попередили про нові обмеження
ТЦК більше не чекатимуть: військовозобов’язаним дали кілька днів - що треба встигнути
"Час спливає": експерт, який передбачав повномасштабне вторгнення, приголомшив новим прогнозом
1. Зливаємо листя м'яти, посипаємо сіллю і дрібно нарізаємо.
2. Поміщаємо в глечик, додаємо цукор і виливаємо киплячу воду, перемішуємо і залишаємо охолонути.
3. Перемішуємо в оцті.
4. Додаємо більше води або оцту і приправляємо за смаком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт тушкованої баранини з квасолею.