Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 кг дрібної картоплі
300 г бекону, кожен розрізаний на 3 смуги
мелений чорний перець
Приготування:
Популярні новини зараз
Показати ще
Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання
Українцям приготували нові виплати: хто отримуватиме 4500 грн щомісяця
Хто не виконає вимоги ПФУ – залишиться без пенсії: кому призупинять виплати
Українцям виплатять по 4 500 гривень: кому пощастить отримати допомогу
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Нарізаємо на вузькі скибочки картоплю, але не до самої основи.
3. Загортаємо кожну картоплю наполовину беконом і кладемо на деко. Випікаємо протягом 30-40 хвилин або поки картопля не буде приготована.
На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт рибної запіканки.