Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 кг дрібної картоплі
300 г бекону, кожен розрізаний на 3 смуги
мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Від ТЦК більше не сховатись: з'явилась нова система оповіщень - приходитимуть миттєво

Пенсіонерів чекає підвищення виплат: коли надійде більше грошей

Пенсіонерам виплатять від 1000 до 20 000 гривень: хто може розраховувати на фінансову допомогу

Податки на карткові перекази: з якої суми доведеться віддати майже чверть

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Нарізаємо на вузькі скибочки картоплю, але не до самої основи.

3. Загортаємо кожну картоплю наполовину беконом і кладемо на деко. Випікаємо протягом 30-40 хвилин або поки картопля не буде приготована.

На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт рибної запіканки.