Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 кг дрібної картоплі
300 г бекону, кожен розрізаний на 3 смуги
мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Перехід на шестиденку та навчання літом: школярів очікують зміни

Новий спосіб передачі показань лічильників: важливе повідомлення для споживачів

Українці можуть заощадити на оплаті газу до 1000 грн: що для цього треба

Частину українців змусять повернути пенсії: у ПФУ пояснили, кого це торкнеться

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Нарізаємо на вузькі скибочки картоплю, але не до самої основи.

3. Загортаємо кожну картоплю наполовину беконом і кладемо на деко. Випікаємо протягом 30-40 хвилин або поки картопля не буде приготована.

На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт рибної запіканки.