Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

1 кг дрібної картоплі
300 г бекону, кожен розрізаний на 3 смуги
мелений чорний перець

Приготування:

Популярні новини зараз

Банки будуть вибухати, а кришки - злітатимуть: в Україну завезли спецію, яку небезпечно додавати в консервацію

ТЦК буде безпощадним до цих жінок: кому загрожують штрафи на рівні з чоловіками

Українцям встановили обмеження: не вдасться перевезти через кордон

"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого

Показати ще

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Нарізаємо на вузькі скибочки картоплю, але не до самої основи.

3. Загортаємо кожну картоплю наполовину беконом і кладемо на деко. Випікаємо протягом 30-40 хвилин або поки картопля не буде приготована.

На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт рибної запіканки.