Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
1 кг дрібної картоплі
300 г бекону, кожен розрізаний на 3 смуги
мелений чорний перець
Приготування:
Перехід на шестиденку та навчання літом: школярів очікують зміни
Новий спосіб передачі показань лічильників: важливе повідомлення для споживачів
Українці можуть заощадити на оплаті газу до 1000 грн: що для цього треба
Частину українців змусять повернути пенсії: у ПФУ пояснили, кого це торкнеться
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Нарізаємо на вузькі скибочки картоплю, але не до самої основи.
3. Загортаємо кожну картоплю наполовину беконом і кладемо на деко. Випікаємо протягом 30-40 хвилин або поки картопля не буде приготована.
На порталі "Знай.иа" ви також можете знайти рецепт рибної запіканки.