Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

рослинна олія
250 г грибів, нарізаних
1 невелика часникова гвоздика
1 ст. л. цибулі
4 великих яйця
мелений чорний перець
Для салату:
1 маленький салат
100 г помідорів чері
1/3 огірка

Приготування:

Популярні новини зараз

Не врятує навіть бронь: чоловіків закликали готуватися – в окопах побувають усі

Київстар скасовує популярний пільговий тариф: яку альтернативу пропонує, зокрема, пенсіонерам

Українцям дали шанс збільшити "Тисячу Зеленського" ще на 100 грн: як отримати бонус

"Нафтогаз" дав час до 5 грудня: що має зробити кожен власник газових приладів

Показати ще

1. Змащуємо невелику вогнестійку сковорідку олією і ставимо на великий вогонь. (Підстава сковороди не повинна бути ширше, ніж близько 18 см) Смажимо гриби в три партії протягом 2-3 хвилин або до тих пір, поки вони не пом'якшаться. Нахиляємо приготовані гриби в сито над мискою, щоб злити сік.

2. Повертаємо усі гриби в каструлю і приправляємо часником і цибулею, а також дрібкою меленого чорного перцю. Готуємо ще хвилину, потім зменшуємо вогонь до мінімуму.

3. Розігріваємо гриль до самої гарячої точки. Виливаємо яйця поверх грибів. Готуємо протягом п'яти хвилин.

4. Ставимо каструлю під гриль протягом 3-4 хвилин.

5. Змішуємо інгредієнти салату в мисці.

6. Виймаємо з гриля. Кладемо на дошку і нарізаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт брускети з бобами і козячим сиром.