Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 2

Інгрідієнти:

рослинна олія
250 г грибів, нарізаних
1 невелика часникова гвоздика
1 ст. л. цибулі
4 великих яйця
мелений чорний перець
Для салату:
1 маленький салат
100 г помідорів чері
1/3 огірка

Приготування:

Популярні новини зараз

ТЦК штрафує роботодавців: вручай повістки або плати штрафи

На українців чекає дощовий тиждень, але його фінал обіцяє радість: прогноз погоди в Україні

Українцям знову заплатять 2200 гривень: шанс підготуватися до зими

Ціни на популярний продукт взлетіли до небес: чому українці вирішили його ігнорувати

Показати ще

1. Змащуємо невелику вогнестійку сковорідку олією і ставимо на великий вогонь. (Підстава сковороди не повинна бути ширше, ніж близько 18 см) Смажимо гриби в три партії протягом 2-3 хвилин або до тих пір, поки вони не пом'якшаться. Нахиляємо приготовані гриби в сито над мискою, щоб злити сік.

2. Повертаємо усі гриби в каструлю і приправляємо часником і цибулею, а також дрібкою меленого чорного перцю. Готуємо ще хвилину, потім зменшуємо вогонь до мінімуму.

3. Розігріваємо гриль до самої гарячої точки. Виливаємо яйця поверх грибів. Готуємо протягом п'яти хвилин.

4. Ставимо каструлю під гриль протягом 3-4 хвилин.

5. Змішуємо інгредієнти салату в мисці.

6. Виймаємо з гриля. Кладемо на дошку і нарізаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт брускети з бобами і козячим сиром.