Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгрідієнти:

175 г заморожених змішаних ягід, розморозити
340 г обезжиреного грецького йогурту
10 г мигдалю

Приготування:

Популярні новини зараз

Батьки школярів виступили проти нової реформи освіти: що вимагають

Ухилянтів шукатиме не лише ТЦК: українців попередили про посилення мобілізації

"Нехай роблять з учителем після уроків": українці пропонують звільнити школярів від домашніх завдань

Українців попередили про складну зиму: під загрозою – чотири області

Показати ще

1. Накладаємо ложкою йогурт в дві склянки, потім насипаємо половину ягід, а потім повторюємо ці шари.

2. Посипаємо пластівцями мигдалю і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт дхала: індійського супу-пюре.