Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: не потрібно
Порції: 2

Інгрідієнти:

175 г заморожених змішаних ягід, розморозити
340 г обезжиреного грецького йогурту
10 г мигдалю

Приготування:

Популярні новини зараз

Ухилянтам залишилося 15 днів: що чекає

Блекаути та холодні батареї: які міста під найбільшою загрозою

У школах можуть скасувати ДПА

Проведіть ревізію у гаманцях: Нацбанк виводить з обігу частину монет

Показати ще

1. Накладаємо ложкою йогурт в дві склянки, потім насипаємо половину ягід, а потім повторюємо ці шари.

2. Посипаємо пластівцями мигдалю і подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт дхала: індійського супу-пюре.