Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8

Інгрідієнти:

1,35 кг картоплі, очистити
290 мл молока
85 р масла
сіль і білий перець
1 велика цибулина, дрібно нарізати

Приготування:

Популярні новини зараз

Зміни у мобілізації з 1 травня: Генштаб оголосив про важливе нововведення

Фальшиві гроші заполонили Україну: де найчастіше зустрічаються та які купюри підробляють

Нові правила мають скоротити кількість ухилянтів: чоловіки повинні прийти до ТЦК

Замість пенсії – ще п’ять років роботи: українських жінок позбавляють заслуженого відпочинку

Показати ще

1. Доводимо до кипіння картоплю в солоній воді, варимо до м'якості. Зливаємо і виймаємо з каструлі. Залишаємо охолонути.

2. Кип'ятимо молоко і додаємо в картоплю разом з цибулею.

3. Приправляємо і добре перемішуємо.

4. Викладаємо в сервірувальну тарілку.

5. Робимо колодязь в центрі і додаємо масло. Негайно подаємо.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт котлети по-київськи.