Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8
Інгрідієнти:
1,35 кг картоплі, очистити
290 мл молока
85 р масла
сіль і білий перець
1 велика цибулина, дрібно нарізати
Приготування:
Школяр отримає 5 балів, навіть якщо написав на 9: вчителі включають "суб'єктивність" та занижують оцінки
Небезпечний чай на полицях магазинів: як вибрати якісний напій
Готують потужний обстріл: експерт спрогнозував дату наступної масованої атаки
Нові правила грошових переказів: які суми стануть приводом для перевірки
1. Доводимо до кипіння картоплю в солоній воді, варимо до м'якості. Зливаємо і виймаємо з каструлі. Залишаємо охолонути.
2. Кип'ятимо молоко і додаємо в картоплю разом з цибулею.
3. Приправляємо і добре перемішуємо.
4. Викладаємо в сервірувальну тарілку.
5. Робимо колодязь в центрі і додаємо масло. Негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт котлети по-київськи.