Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 6-8
Інгрідієнти:
1,35 кг картоплі, очистити
290 мл молока
85 р масла
сіль і білий перець
1 велика цибулина, дрібно нарізати
Приготування:
Батько вкрав наречену сина і сімейні гроші: шокуюче весілля 55-річного з 22-річною дівчиною
Весь південь опиниться під загрозою: армія рф готується до захоплення одного з ключових міст
"Території не повернемо": українців закликали готуватися до другої війни
Замість 5000 — 9500 грн: українці можуть вдвічі збільшити пенсію - що треба знати
1. Доводимо до кипіння картоплю в солоній воді, варимо до м'якості. Зливаємо і виймаємо з каструлі. Залишаємо охолонути.
2. Кип'ятимо молоко і додаємо в картоплю разом з цибулею.
3. Приправляємо і добре перемішуємо.
4. Викладаємо в сервірувальну тарілку.
5. Робимо колодязь в центрі і додаємо масло. Негайно подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт котлети по-київськи.