Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
60 г цибулі-шалот, нарізати
50 г масла
щіпка солі
400 г диких грибів
570 мл води
290 мл курячого бульйону
сіль і мелений чорний перець, за смаком
50 г унції масла
Для гарніру:
100 г диких грибів, приготовані і промиті
50-100 г фундука
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
Плюс 2361 грн на картку щомісяця: хтось із пенсіонерів у 2025 році отримає солідний бонус
"Ощадбанк" блокує пенсійні картки: хто може втратити останні копійки
Долари з "заначки" можуть розчарувати: почали діяти нові правила обміну валюти
Приготування:
1. Смажимо цибулю-шалот в олії з дрібкою солі протягом 3 хвилин.
2. Додаємо гриби і продовжуємо тушкувати протягом 5 хвилин.
3. Тепер додаємо воду і курячий бульйон.
4. Доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь. Готуємо протягом 20 хвилин.
5. Обсмажуємо гриби і фундук в маслі, для гарніру.
6. Через 20 хвилин виливаємо в суп рідкий розчин і збиваємо до однорідності. Поміщаємо в каструлю і з допомогою ручного блендера в олію. Додаємо приправу і подаємо, прикрашаємо солоними грибами і фундуком.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт рисового пудингу.