Інгрідієнти:
1 велика морква, очищена, грубо терта
6 фініків
1/4 склянки висушеного ананаса
1 склянку вівсянки
1 ст. л. мигдалю
1/2 ч. л. меленої кориці
1/4 ч. л. мускатного горіха
1/2 склянки висушеного кокосу
Приготування:
1.Обробляємо моркву, фініки, ананаси, вівсянку, мигдаль, корицю і мускатний горіх в кухонному комбайні до однорідної консистенції.
2.Робимо з суміші кульки. Посипаємо кокосом. Даємо охолонути принаймні годину. Зберігаємо в герметичному контейнері в холодильнику протягом 1 тижня.
Українцям анулюють борги за комуналку: кому пробачать несплачені рахунки
Терміново в армію: обговорюють зниження призовного віку і нові правила мобілізації, кого заберуть першими
Платитимуть по три місяці: частина українців отримає грошову допомогу - кому дадуть
Комунальні платежі зменшаться вдвічі: хто може розділити половину рахунків з державою
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бренді-соусу.