Інгрідієнти:
1 велика морква, очищена, грубо терта
6 фініків
1/4 склянки висушеного ананаса
1 склянку вівсянки
1 ст. л. мигдалю
1/2 ч. л. меленої кориці
1/4 ч. л. мускатного горіха
1/2 склянки висушеного кокосу
Приготування:
1.Обробляємо моркву, фініки, ананаси, вівсянку, мигдаль, корицю і мускатний горіх в кухонному комбайні до однорідної консистенції.
2.Робимо з суміші кульки. Посипаємо кокосом. Даємо охолонути принаймні годину. Зберігаємо в герметичному контейнері в холодильнику протягом 1 тижня.
Нові тарифи та додатковий платіж: комуналка забере більше грошей
Мобілізація набере обертів: кому загрожує втрата броні та відстрочки
Дату зимових канікул буде змінено: до чого готуватись батькам і школярам
Хто має право на частку у спадку навіть попри заповіт
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт бренді-соусу.