Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: 8-10
Інгрідієнти:
75 г золотого сиропу
75 г чорної патоки
150 г коричневого цукру
75 г масла
¼ ч. л. тартару
Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Пенсіонерам "навісять" новий фінансовий тягар: ніяких пільг не чекайте
Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців
Приготування:
1. Викладаємо на форму для випічки 15 x 20 см пергамент.
2. Додаємо всі інгредієнти в глибоку, важку каструлю. Варимо на середньому вогні, періодично помішуємо до тих пір, поки масло не розтане і цукор не розчиниться.
3. Коли суміш стане однорідною, збільшуємо температуру і швидко доводимо суміш до кипіння. Коли вона досягає 140 градусів, обережно виливаємо її в форму.
4. Випікаємо 15-20 хвилин. Коли повністю охолоне, ріжемо на кубики.
5. Зберігати в герметичному контейнері в холодильнику.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт освіжаючого домашнього лимонаду.