Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
200 мл майонезу
3 ст. л. каперсів, осушених і нарізаних
3 ст. л. огірків
1 дрібна цибулина, дрібно нарізана
лимонний сік
3 ст. л. свіжої петрушки
подрібнена морська сіль і мелений чорний перець
Війна триватиме ще 10 років: чому українцям не треба тішитись пустим надіями
"Мінімалка" до 20 тисяч грн: українцям хочуть майже вдвічі підняти оклади
Нові правила переказів: які гроші заборонять переказувати
Навіть якщо є відстрочка або бронь: у ТЦК дали чоловікам 7 днів
Приготування:
Змішуємо всі інгредієнти в маленькій мисці. Подаємо відразу або зберігаємо в холодильнику.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт абрикосового варення з мигдалем.