Час підготовки: менше 30 хвилин
Порції: 1
Підходить для вегетаріанців
Інгрідієнти:
¼ червоної цибулі, тонко нарізати
Боби - 400 г
Авокадо - 1 шт., очистити і нарізати
Помідори черрі - 100г
Базилік - 20 г, нарізати
¼ лимона, тільки сік
Оливкова олія - ½ ст. л.
Сіль і мелений чорний перець
Приготування:
1. Замочуємо цибулю в невеликій мисці з холодною водою протягом 5 хвилин, щоб охолодити.
2. Змішуємо боби, авокадо, помідори черрі і базилік в мисці.
3. Зливаємо цибулю і додаємо в салат.
4. Поливаємо лимонним соком і олією, приправляємо сіллю і перцем.
Платіжка зросте майже на 40%: українцям готують новий тарифний "сюрприз"
Вибиватимуть не лише енергетику: експерт попередив про розширення атак рф
Уроки стають коротшими, перерви – довшими: що зміниться у школах з 2025 року
Гроші під загрозою: "Ощадбанк" дав клієнтам час до 30 вересня
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт низькокалорійних брауні.