Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 10 хвилин
Порції: у вас вийде 20 вафель
Підходить для вегетаріанців
Інгрідієнти:
Молоко – 450 мл
Яйця – 3 шт.
Оливкова олія – 125 мл
Ванілін – 1 ч. л.
Пшеничне борошно – 225 г
Розпушувач – 2 ч. л.
Цукрова пудра – 3 ст. л.
Щіпка морської солі
Кленовий сироп, чорниця або інші ягоди – для подачі
Приготування:
1. Нагріваємо вафельницю згідно інструкції (деякі повинні бути злегка змазані маслом перед початком).
2. Наливаємо молоко у великій мірний глечик, додаємо яєчні жовтки, масло і ваніль. Збиваємо. Змішуємо борошно, розпушувач, цукор і сіль у великій мисці. Додаємо вологі інгредієнти до сухим і збиваємо разом, переконавшись що немає грудочок.
3. Яєчні білки збиваємо в чистій мисці. Повільно додаємо яєчні білки в тісто до товстої, гладкої і пухкої консистенції.
4. Заповнюємо одну сторону вафельниці, закриваємо і смажимо протягом 1 хвилини, потім перевертаємо і жаримо на іншій стороні протягом 2 хвилин. Якщо ви використовуєте вафельницю електричну, ви, очевидно, не будете нічого перевертати. Просто дотримуйтесь інструкцій.
Українцям перерахують субсидію: хто та чому отримає менше
Банки змінюють правила переказів з картки на картку: які дані тепер "засвітять"
Українцям виплатять до 20 000 гривень за новою програмою підтримки: хто отримає гроші
Двом категоріям українців виплатять по 10 800 грн: кого підтримають копійчиною
5. Виймаємо вафлі і продовжуємо робити теж саме поки тісто не закінчиться. Щедро поливаємо кленовим сиропом і додаємо кілька ягід.
На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт смачного різотто з лососем і фенхелем.