Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1 год
Порції: 9
Підходить вегетаріанцям
Інгрідієнти:
соняшникове масло з низьким вмістом жиру - 125 р
яйця – 2 шт.
коричневий цукор – 125 р
борошно – 75 г
какао-порошок – 50 р
простий темний шоколад – 50 г, нарізати
екстракт шоколаду - 1 ч. л.
щіпка солі
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 190 градусів. Змащуємо форму для випікання розміром 18 см.
Платіжки стануть "золотими": рекордно подорожчає один із комунальних тарифів
Гороскоп на квітень-2025 для всіх знаків Зодіаку: тертя Козорогів, витрати Дів та нові зустрічі Овнів просто в день народження
Банки змінюють правила переказів з картки на картку: які дані тепер "засвітять"
Двом категоріям українців виплатять по 10 800 грн: кого підтримають копійчиною
2. Збиваємо разом соняшникову олію, яйця і цукор. Перемішуємо в борошні і какао-порошку, потім додаємо шоколад і шоколадний екстракт. Перемішуємо з 1 чайною ложкою окропу і дрібкою солі.
3. Переносимо суміш у підготовлену форму і запікаємо протягом 30 хвилин.
4. Даємо охолонути, потім розрізаємо на 9 квадратів. Прикрашаємо какао-порошком і подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт домашніх мюслі.