Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 1-2 години
Порції: 6
Підходить для вегетаріанців
Інгрідієнти:
Соняшникова олія - 20 мл
Яйця - 4 шт.
Мед - 4 ст. л.
борошно Пшеничне - 225 г
Розпушувач - 2 ч. л.
Сода - ½ ч. л.
Гірстка солі
Ванілін - 1 ч. л.
Терта морква - 175 р
Масло - для змащення
Для глазурі:
Вершковий сир - 75 г
Вершкове масло - 2 ст. л.
Цукрова пудра - 340 р
Ванілін - 1 ч. л.
Гороскоп на вівторок, 3 грудня: Риби побережіть здоров'я, Стрільці – з дорогою краще не жартувати
Українцям припинять подачу газу: газовики попередили про тимчасові ускладнення
Працюй або жебракуй: пенсіонерів поставили перед вибором
Приготуйте документи: нові правила ідентифікації для пенсіонерів
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 180 градусів.
2. У мисці збиваємо разом масло, яйця та мед, поки вони не перетворяться в однорідну консистенцію.
3. Змішуємо борошно, розпушувач, соду, сіль, ванілін і терту моркву і гарненько збиваємо.
4. Заливаємо суміш для пирога в змащену маслом форму для випічки діаметром 23 см і випікаємо в духовці протягом однієї години. Після залишаємо охолонути і обережно витягуємо пиріг з форми.
5. Для глазурі, змішуємо вершковий сир і масло разом до легкої, повітряної консистенції. Додаємо цукрову пудру, ванілін і перемішуємо до однорідності.
6. Як тільки пиріг охолоне, не гострим ножем або пензликом намазуємо глазур на пиріг.
На порталі "Знай.uа" ви так само можете знайти рецепт грушевого пирога, який тане в роті.