Кабачки дуже важко зіпсувати, особливо якщо йдеться про гасіння, тому навіть недосвідчений кулінар зможе приготувати цю страву.
Завдяки сметані страва виходить ситнішою, тому її сміливо можна подавати на обід, а також додавати в картопляне пюре або каші. Простим і бюджетним рецептом поділилася фуд-блогерка Вікторія в Instagram .
Які інгредієнти знадобляться:
- кабачки – 1,2 кг
- сметана – 300 г
- яйце – 1 шт.
- мука – 1,5 ст.л.
- масло – 5 ст.л.
- спеції: сіль, перець, паприка – до смаку
- базилік, орегано – по 1 ч. л.
- укроп – 1 пучок
- часник – 3 зубчики
- вода - 150 мл
Як приготувати кабачки:
Змішайте олію зі спеціями. Кабачки наріжте товстими півкільцями, складіть у пакет, туди вилийте масло зі спеціями і добре струсіть.
Замість субсидій оформлятимемо кредити: українцям готують нові тарифи
Гребуть усіх, навіть з проблемами зі здоров'ям: ТЦК можуть мобілізувати "тимчасово непридатних" українців
Навіть комуналку сплатити не зможете: Нацбанк посилив правила грошових переказів
Пенсіонерам виплатять майже на 4000: старенькі гарантовано отримають гроші
Запечені кабачки викладіть у глибоку сковороду, туди влийте вершковий соус, посоліть до смаку. Доведіть до кипіння, іноді помішуючи.
Нагадаємо, що варення – надто нудно, зробіть желе: рецепт малинової заготовки на зиму.
Раніше ми повідомляли, що абрикосовою фантою насолоджуватиметеся всю зиму - приготуйте улюблений напій дитинства за найпростішим рецептом.
Також, дайте спокій печериці: як приготувати мариновані гливи, які ви не забудете.