В Україні стала прохолодніша погода, яка дає зрозуміти, що осінь вже зовсім близько. У дощову погоду чудово зігрває та піднімає настрій гарячий шоколад. Напій більш корисний за каву, адже тут відсутній кофеїн.
Щоб його консистенція була більш густою та насиченою,можна додати кукурудязний крохмаль.
Рецептом солодкого зігріваючого напою поділилась фудблогерка Катерина Мовчанна своїй сторінці в Instagram.
Гороскоп на сьогодні 8 листопада: подорожі близнюків, гроші раків та впевненість водоліїв
Нові правила оренди: 10 років пожили і житло ваше
Зимові канікули подовжили: хто зі школярів відпочиватиме більше за інших
Світла не буде, а дітей відправлять додому: школи та садки готуються закривати
Інгредієнти:
- чорний шоколад – 100 г
- молоко – 480 мл
- какао – 2 ст. л.
- цукор – 2 ст. л.
- сіль – дрібка
- кукурудзяний крохмаль – 1 ст. л. + молоко – 2 ст. л
Спосіб приготування:
1. Молоко, шоколад, какао, цукор і сіль помістити в каструлю та поставити на вогонь.
2. Окремо змішати крохмаль та молоко.
3. Коли шоколад в каструлі розтане, додати масу з крохмалем. Постійно помішуючи, довести до кипіння.
4. Коли маса почне повільно закипати, зняти з плити і розлити гарячий шоколад у чашки.
Гарячий напій можна прикрасити печивом, маршмелоу, збитими вершками.
Нагадаємо про найсмачніший рецепт пікантної аджики з яблуками, який ніколи не набридає: закінчиться дуже швидко.
Раніше ми повідомляли, що сало стане дефіцитним , коли ви скуштуєте цей рецепт: засолювання за 5 хвилин, взимку згадайте з подякою.
Також стало відомо, що ці шишки швидко піднімуть настрій: рецепт варення, який ви точно шукали. Якщо хочете позбавитися смоли, процідіть варення через марлю і закрийте на зиму тільки корисний сироп.