Але пропонуємо вам рецепт засолювання сала перевірений часом, який точно сподобається всім. Приготування цього сала не займе у вас багато коштів і часу, але його смак точно вас потішить.
Вам знадобиться:
- сало
- вода - 1 літр
- кухонна сіль - 1 стакан
- лавровий лист - 3-4 штуки
- перець горошком - за смаком
- ріпчаста цибуля - 1 штука
- часник - 3-4 зубчики
- чорний мелений перець.
Спосіб приготування:
Нехай сало стоїть в теплі 3-4 дні. Потім виймаємо з розсолу, обтираємо насухо і натираємо часником давленим і посипаємо перчиком чорним меленим. Зберігати можна в морозилці. Смачного!
Мобілізацію в Україні посилять: ТЦК змусять працювати ефективніше
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Нагадаємо про найсмачніші мариновані гриби, як свіжі: рецепт прозорого маринаду. Маринад виходить чудовий, прозорий, як сльоза та дуже смачний.
Раніше ми повідомляли про швидкий рецепт сирного пирога з ягодами з лавашу: заощадите купу грошей, а десерт не відрізнять від ресторанного.
Також не зайвим буде рецепт ідеальної мойви, при приготуванні якої навіть посуд не забрудниш: добавки попросять усі.