Господині щодня ламають голову над тим, чим порадувати своє сімейство на сніданок. Є безліч рецептів, але цей рисовий пудинг із яблуками однозначно стане улюбленим.

Готується він максимально просто, але водночас насичує, а смак запам'ятовується надовго. Жодних навичок не потрібно, а головні інгредієнти в цьому рецепт - рис та яблука, які напевно знайдуться біля кожного будинку.

Рис. Фото: скрін youtube

Інгредієнти:

  • Масло вершкове - 40 г
  • Молоко - 500 мл
  • Рис круглозернистий - 200 г
  • Цукор - 100 г
  • Цукор ванільний – 5 ч. л.
  • Сік лимонний – 60 мл
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яблуко – 2 шт.
  • Яйця курячі -3 шт.

Як приготувати:

Популярні новини зараз

Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки

Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім

Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам

Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати

Показати ще
  1. Підготуйте рис, молоко, цукор, яблука, яйця, вершкове масло, лимонний сік. Молоко вилийте у каструлю. Додайте вершкове масло, 50 г цукру і дрібку солі.
  2. Доведіть до кипіння та додайте промитий рис. Відварюйте його 30 хвилин. Яблука промийте та очистіть їх від шкірки. Потім розріжте їх на 4 частини, виріжте серцевину, наріжте м'якоть невеликими скибочками. Додайте сік лимону, 50 г цукру і тушкуйте їх 15 хвилин на невеликому вогні.
  3. Тушковані яблука відкиньте їх на сито, щоб видалити сироп. З'єднайте рис та яблука та додайте ванільний цукор. Яйця збийте віночком у великій мисці. По частинах додайте рисову масу до збитих яєць, щоразу перемішуючи.
  4. Викладіть готову масу в змащену вершковим маслом для запікання. Запікайте при 180°C близько 30 хвилин.

Нагадаємо, найсмачніші булочки з вишнею "Марципан", які їдять полярники: з цим рецептом ви впораєтеся за 20 хвилин

Раніше ми писали про те, що бурякові котлети з сиром: ідеально для того, щоб урізноманітнити дитяче харчування