Дуже часто при приготуванні пиріжкою начинка начебто знущається і витікає з тіста. Багато господарок і господарів засмучуються з цього приводу і припиняють готувати смачну страву.
Але ми вам підкажемо дуже простий лайфхак, який позбавить цієї проблеми і допоможе уникнути падіння в бруд обличчям, коли ви захочете похвалитися своїми кулінарними навичками.
Одними з найпопулярніших начинок для пиріжків - варення та сир. Однак вони часто витікають із пиріжків. Однак є один простий і зручний варіант, який дозволяє вирішити цю проблему.
Як загусник можна використовувати крохмаль. Начинка не випливатиме з пиріжків і при інших додаткових компонентах: манка, вівсяні пластівці.
На блокпостах у водіїв почнуть вилучати права: кого каратимуть
Українців перевірятимуть щомісяця: можуть зняти виплати та скасувати статус
ТЦК висунули нову вимогу: стосується водіїв – відмова не приймається
"Попереду кривава осінь": командир ЗСУ порадив українцям готуватись до найгіршого
Використовуйте на півкіло начинки одну столову ложку даного загусника. Згущувач просто вирушає у сир. Змішувати крохмаль з ягодами можна тільки після того, як останні повністю розморозяться і позбудуться надлишку рідини.
Якщо ж стоїть завдання загуснути варення, то фахівці рекомендують довести його до кипіння і потримати в такому стані разом із крохмалем або манною крупою близько однієї хвилини. Це дозволить варенню застигнути.
Нагадаємо, як удвічі швидше відварити картоплю, заощадивши світло та газ: допоможе один простий продукт.
Раніше ми повідомляли про найсмачніший капустняк, як у бабусі: рецепт дешевого супу з багатим смаком.
Також не зайвим буде знання того, що робити, якщо помутнів розсіл в огірках: перевірені поради щодо порятунку консервації від вибуху банок.