Зовсім скоро відбудеться головне зимове свято українців - до новорічної ночі залишилося небагато часу, тому господині вже зараз або готують, або збираються це робити, щоб на столі для рідних, близьких і друзів були тільки смачні страви.

Одним з таких по праву вважається закуска з оселедця, рецепт якої ми і розберемо. Для його приготування нам знадобляться наступні інгредієнти-солоний оселедець, плавлений сирок, відварна морква і яйце (все в кількості 1 одиниці), а ще майонез і зелена цибулька.

Маринований оселедець, скріншот: YouTube

Приготування починається з плавленого сирка, яйця і моркви, які необхідно натерти на дрібній тертці. А ось цибулю просто нарізати. Далі беремося за оселедець - її слід гарненько почистити, видалити шкіру і розділити на філе. Товсті частини потрібно зрізати на рибі.

Все м'ясо, яке у нас залишилося - потрібно нарізати дрібним кубиком і викласти на харчову плівку. Далі змастити рибку майонезом, викласти плавлений сир, потім яйце, моркву і перемазати всі верстви майонезом.

Популярні новини зараз

Українці зможуть отримати грошову компенсацію: кому слід звернутися до відділення "Ощадбанку"

Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило

Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку

Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити

Показати ще

Салат з оселедцем та яблуком, скріншот: YouTube

В середину викладається порізане філе і зелену цибулю, знову змастивши все майонезом. Залишається тільки згорнути рулет, ущільнити його і залишити в холодильнику. Для кращої нарізки перед подачею, рекомендуємо відправити в морозилку на 1 годину.

Нагадаємо, Вова Ярославський з "МастерШеф" підказав геніальну заміну олів'є: рецепт салату з язиком і горошком на Новий Рік

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "МастерШеф" Євген Клопотенко показав, як приготувати ароматний лосось з шампанським: ідеально до Нового року

Знай.ua писав, рол з оселедцем і буряком до новорічного столу: рецепт, після якого не захочеться ні шуби, ні суші