Інгредієнти: - Огірок - 1 шт.- Яйце варене - 2 шт.- Сир плавлений - 1 шт.- Огірок маринований - 1 шт.- Кріп - 1 пучок- Перець - за смаком- Майонез - 60 г.Спосіб приготування:Для початку за допомогою ножа для овочів нарізаємо огірок тонкими довгими смужками. Потім яйце і сирок натираємо на дрібній тертці, а маринований огірок нарізаємо кубиками.Додаємо до начинки кріп, перець і майонез і все добре перемішуємо.Викладаємо трохи начинки на смужку огірка. Розподіляємо до середини довжини смужки. На краю начинки викладаємо одну рибку, хвостиком трохи вище огірка і загортаємо в рулетик.Закуску можна прикрасити листочком петрушки або кропу, а також декількома штучками зеленого горошку.
Закуска ідеально підійде як для новорічного столу, так і для будь-якого іншого застілля. Приємного апетиту!Нагадавши, новорічна ялинка з листкового тіста: простий рецепт, з яким впорається навіть дитинаТакож Знай повідомляв, печиво з кориці з меренгою: простий рецепт для різдвяного столу, ексклюзивно від кухарів королеви Єлизавети II Раніше Знай писав, рецепт приготування рулету" Мімоза": сподобається навіть зірці "МастерШеф" Ектору-Хіменесу Браво