Відомий український кулінар, бренд-шеф магазину "Good Wine" і суддя проекту "МастерШеф" Володимир Ярославський часто радує аудиторію цікавими рецептами і ділиться своїми кулінарними знаннями в соцмережі Instagram, де за ним стежить майже 200 тисяч чоловік.
Цього разу кулінарний гуру розповів своїй армії шанувальників, як приготувати пухнасті оладки. Володимир зізнався, що саме ці ласощі викликають у нього теплі спогади про безтурботне дитинство.
Для першого етапу приготування знадобиться:
125 г теплої води
15 г цукру
3-4г сухих або 8г свіжі з дріжджів
60г звичайного борошна
"Продам місце в черзі": чоловіки штурмують ТЦК, воєнкоми не справляються
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити
Всі інгредієнти потрібно змішати вінчиком і дати постояти 15 хвилин в теплому місці, поки не почне з'являтися піна.
Далі беремо такі продукти:
125 г теплого молока
1 жовток
15г цукру
190г борошна
Трішечки солі
Замішати тісто до однорідності. Накрити рушником і залишити в теплому місці приблизно на годину.
Готуємо пательню з маслом для смаження – потрібно підігріти її на середньому вогні, і великою ложкою обережно викласти тісто. Смажити з боків, перевертаючи вироби.
Нагадаємо, запечений кролик на Різдво і Новий рік: святковий рецепт від судді "Майстер Шеф" Ярославського
Як повідомляв Знай.uа, суддя "МастерШеф" Ольга Мартиновська навчила українців готувати ідеальну яєчню - "Відчувати, як кохану"
Також портал Знай.uа писав, що запечена качка з яблуками: шеф-кухар Володимир Ярославський приготував улюблену святкову страву