Сало гарячого засолу – це відмінна закуска, без якої неможливо уявити традиційне застілля. Смачне ароматне сало можна використовувати для приготування смачних бутербродів, супів і других страв.
Інгредієнти:
- Вода - 1 л;
- Свиняче сало з прошарками м'яса - 1 кг;
- Цибулиння - 3 жмені;
- Лавровий лист - 2 шт;
- Часник - 7 зубчиків;
- Сіль - 200 г;
- Цукор - 2 ст. л.;
- Перець чорний - за смаком.
Як готувати сало гарячого засолу:
- Наберіть в ємність воду, додайте в неї цукор, сіль, лавровий лист, лушпиння цибулі і ставте варитися. Цибулиння можна додати і більше.
- Коли вода закипить, покладіть в неї обмите сало — нехай воно провариться ще 20-30 хвилин.
- Зніміть сало з вогню і залиште його на 8-10 годин просочуватися відваром.
- Потім витягніть сало з розсолу і висушіть його.
- Поки сало сохне від рідини, поріжте часник тонкими пластинками, змішавши потім з меленим чорним перцем. Обсохле сало виваляйте в суміші, загорніть його у фольгу і поставте на ніч в морозилку.
Відстрочку від мобілізації можуть не дати: Міноборони готує нововведення
Пенсіонери отримають непогану доплату, але не просто так: які умови
Гороскоп на тиждень 21-27 квітня для всіх знаків Зодіаку: Овни готові до грошей, відгородженість Раків та ігри Козорогів
Чоловікам пропонують останній шанс: як вирішити проблеми з ТЦК віддалено
Нагадаємо, раніше Закарпатський бограч на багатті від Костянтина Грубича: відчуй себе справжнім гуцулом
Як повідомляє портал «Знай.иа» Полтавська галушка - не відтягнеш за вушка: улюблений рецепт родом з Диканьки
Також «Знай.иа " писав, що Антивірусне сало для залізного імунітету-простий рецепт ситної намазки на бутерброди