Простий рецепт закуски з божественним смаком підкорить серце кожної господині - збережіть собі.
Читайте Знай в Google News!
Закуска Вителло тоннато (телятина тунцева) - це м'ясо і риба в одній страві. Пікантний і незвичайний смак блюда сподобається вашим і вони ще довго будуть згадувати ваші кулінарні здібності.
А найприємніше у цій страві те, що на її ви витратите менш як 20 хвилин.
Вітелло тоннато
Всіх чоловіків змусять встановити "Резерв+": які зміни чекають мобілізацію
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Зміни в правилах обміну валюти: заначка може перетворитися на розчарування
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Інгредієнти
Індичка (або готове філе індички)
Консерва з тунця - 1 шт
Каперси - 2 ст. ложки дрібних
Анчоуси - 3 шт
Морква - 1 шт
Цибуля - 1 шт
Перець чилі
Кайєнський перець
Оливкова олія - 4 ст.л
Червоний винний оцет - 2 ст. л
Майонез
Рукола
Цедра лимону
Приготування
1.Заздалегідь зваріть індичку з морквою і цибулею. Остудіть і поріжте слайсами. Можна купити готове філе.
2.На відкритому вогні або сковороді обпечіть з різних сторін перець чилі, зробивши в ньому проколи. Після накрийте плівкою і почекайте 5 хв., очистіть і поріжте на тонкі смужки.
3. Приготуйте маринад. Для цього змішайте в мисці каперси, оливкову олію, червоного винний оцет та анчоуси, порізані на тонкі смужки.
4. Приготуйте пасту. В ступці розтовчіть 2 столових ложки консервованого тунця з майонезом, додавши трішки кайєнського перцю і маринаду.
5. Викладіть пасту на індичку рівним шаром, зверху смужки перцю, великі каперси, рукколу і трохи цедри лимона. Побризкайте оливковою олією.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо простий спосіб смачно нагодувати сім'ю: фаршировані печериці за 30 хвилин
Як повідомляв портал Знай.ua, проста випічка з яєць, борошна і сметани замінить печиво і пироги
Також Знай.ua писав рецепт домашньої мандаринової горілочки для тих, хто любить чистий продукт