Японська Бута Сега-Яки - це неймовірно смачна м'ясна страва зі свинини з імбиром. Її можна приготувати двома способами.
Читайте Знай в Google News!
Техніку приготування, а також секрети ідеального обсмажування м'яса показав шеф-кухар з Японії Йоші Фудзівара.
Інгредієнти:
Українцям дозволили не сплачувати за комунальні послуги: коли рахунки можна "заморозити"
Приємна несподіванка: в Україні почали знижуватись ціни на деякі овочі
Податкова перевіряє українців за кордоном: що вже відомо
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
- Свинина - 250 г.
- Імбир - 40 г.
- Цибуля - 1 шт.
- Огірок - 1 шт.
- Помідор - 1 шт.
- Салат айсберг - 1 гол.
- Соєвий соус - 50 мл.
- Мірин - 50 мл.
- Саке - 50 мл.
- Сахар - 50 г.
Приготування:
Салат айсберг або інший тонко наріжте і покладіть у воду на 5 хвилин. Імбир натріть через терку.
Маринування: М'ясо, цибулю та імбир покладіть в посудину. Приготуйте для них маринад. Налийте в миску саке, соєвий соус та мірин. Добре перемішайте.
Для другого рецепту маринувати м'ясо не потрібно, оскільки цю свинину потрібно обжарювати в маринаді. Доки свинина маринується, зробіть гарнір для м'яса.
Для цього наріжте огірки, помідори та салат, який поклали у воду на початку приготування. Для гарніру підходять будь-які свіжі овочі.
Приготування свинини: спочатку підсмажте цибулю, потім додайте м'ясо. Як тільки з'явиться золота плівка на свинині, додайте маринад. Перемішайте і обсмажуйте м'ясо до повного приготування. Ту свинину, яка маринувалася просто обсмажте до повного приготування. Смак цієї свинини неймовірний!
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, вівсяне печиво за 12 хвилин: гора ароматних ласощів практично з нічого. Цей рецепт стане вашою паличкою-виручалочкою коли часу обмаль. Вівсяне печиво готується лічені хвилини, а випікається ще швидше.
Як повідомляв портал "Знай.ua", сир, смородина і нічого зайвого: найшвидший пиріг з ягодами. Сирно-смородиновий пиріг виглядає дуже апетитно, а його смак незабутній. Смородину можна замінити на будь-які інші ягоди.
Також "Знай.ua" писав, ковбаса з картоплі: економний варіант, коли немає грошей на м'ясо. Як приготувати домашню картопляну ковбасу зі шкварками і домашню картопляну ковбасу з додаванням манки і грибів