Торт "Ледачий Наполеон" - швидкий рецепт, який виручить всіх тих, кому бракує часу на приготування.

Читайте Знай в Google News!

Інгредієнти:

  • Листкове печиво-вушка або крендельок - 800 г
  • Молоко — 1 л
  • Борошно - 6 ст. л.
  • Цукор - 0,5 скл.
  • Ванільний цукор — 10 г
  • Яйце - 3 шт.

Торт "Ледачий Наполеон", фото: кадр з відео

Торт "Ледачий Наполеон", фото: кадр з відео

Популярні новини зараз

Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"

За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям

Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину

Перші 84 дні безкоштовно, потім – 25 гривень: Lifecell запровадив нову послугу задешево

Показати ще

Торт "Ледачий Наполеон", фото: кадр з відео

Торт "Ледачий Наполеон", фото: кадр з відео

Приготування:

У глибокій посудині з'єднайте яйця і цукор. Частинами всипте борошно, влийте склянку молока. Всипте ванільний цукор, яєчно-борошняна суміш повинна бути без грудочок, однорідною і гладкою. Решту 800 мл молока доведіть до кипіння.

У гаряче молоко влийте тонкою цівкою яєчно-борошняну суміш, постійно помішуючи. Доведіть суміш до кипіння. Ви відразу відчуєте, як крем почне густіти, ні на секунду не переставайте перемішувати, інакше він пригорить або утворюються грудочки. Проваріть одну хвилинку - і зніміть з вогню. Трохи остудіть.

Візьміть велике блюдо для тортика. Викладайте печиво максимально щільно один до одного. Змастіть його щедро кремом. Повторюйте шари печива і крему, поки майже не закінчаться продукти. Частину печива і крему залиште для прикраси. Змастіть щедро кремом верх і боки. Частину печива потовчіть в ступці, обсипте тортик з усіх боків. Поставте його в холодильник на 2-3 години, а краще — на ніч.

Торт "Ледачий Наполеон", фото: кадр з відео

Торт "Ледачий Наполеон", фото: кадр з відео

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, запечена картопля по-турецьки: ця страва вразить в саме серце навіть найбільш розбалуваного гурмана. Картопля за цим рецептом виходить дійсно божественною. Зверху блюдо приваблює запеченою ароматною скоринкою, а всередині - ніжною картоплею.

Як повідомляв портал "Знай.ua", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачного ласощі. Такі цукерки шалено смачні, проте калорійні. В одній шоколадній цукерці з арахісовою пастою міститься близько 90 ккал.

Також "Знай.ua" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Майстер Шеф": справжня магія на вашій кухні. Суддя кулінарного шоу "Майстер Шеф" Ектор Хіменез-Браво поділився рецептом ожинового флану з шоколадним бісквітом. Знаменитий кухар пообіцяв неймовірний смак і навіть трохи магії.