Печиво "Грибочки" - оригінальний рецепт приготування ароматного печива з додаванням крохмалю. Такі "грибочки" виходять розсипчастими і смачними.
Читайте Знай в Google News!
ᅠ
Інгредієнти:
- борошно — 460 г ᅠ
- вершкове масло — 200 г
- цукрова пудра — 150 г
- ванільний цукор — 1 ч. л.
- яйця-2 шт. ᅠ
- крохмаль — 40 г
- розпушувач — 10 г
- какао-1 ст. л. ᅠ
Гороскоп на тиждень 25 листопада – 1 грудня для всіх знаків Зодіаку: Львів обдурять, Овни витратить сили, а Водолії мають слухати себе
Довго "тримати" тарифи - неможливо: українців попередили про нові ціни на світло та газ
Перевірки від газовиків вийшли на новий рівень: українцям розповіли про документ, який треба підписати
Українців попередили про три місяці без пенсії: у кого будуть проблеми з ПФУ
Приготування:
ᅠ
Вершкове масло розм'якшуємо і перемішуємо з цукровою пудрою і ванільним цукром. Продовжуючи помішувати, додаємо яйця по одному. Всипаємо у заготовку борошно, крохмаль і розпушувач. Замішуємо тісто, накриваємо його і ставимо в холодильник на 30 хвилин.
Тепер ділимо тісто на 46-48 кульок, викладаємо на деко з папером. Один кінець невеликої трубочки опускаємо в какао і натискаємо глибоко посередині кожної кульки, формуємо ніжку грибочка. Випікаємо "Грибочки" в розігрітій духовці при 180 °C близько 15 хвилин. Ароматне печиво "Грибочки" охолоджуємо і подаємо.
Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше
Нагадаємо, легкий суп з фрикадельками і кабачковою локшиною: дієтична перша страва лише за 15 хвилин. У сезон кабачків ця страва, чи не найкраще рішення. Суп виходить легкий та з цікавим смаком. Варена кабачкова локшина приємно здивує.
Як повідомляв портал "Знай.uа", шоколадні цукерки з арахісовою пастою: простий рецепт шалено смачних ласощів
Також "Знай.uа" писав, ожиновий десерт з шоколадним бісквітом від судді "Мастер Шеф": справжня магія на вашій кухні