Ведуча програми "Ревізор " Юлія Панкова відома українцям не тільки як телезірка, а й як захоплений і талановитий кулінар. Панкова обожнює готувати і ділитися з фанатами рецептами своїх творінь. 1 жовтня в Україні відзначається Міжнародний день кави. І щоб ви могли почати свій ранок з гарного настрою, чашечки ароматної кави, і однієї авторської солодощі, Панкова приготувала вишуканий рецепт кавового Брауні. Ніжний і підбадьорливий смак гарантований. "Рекомендую вживати всім кавоманам!"— - з посмішкою каже Юлія Панкова.
Отже, для приготування фірмового юлиного Брауні а-ля "Ревізор", знадобляться наступні інгредієнти:
200 г – вершкового масла
250 г – шоколаду
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи від ТЦК зростуть вдвічі: ухилянтів добряче потрусять
Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня
4 шт. – яєць
½ Ч. л. – розчинної кави
180 г – коричневого цукру
12 ч. л. - морської солі
½ Ч. л. – ваніліну
½ Ч. л. - розпушувача
6 ст. л. - борошна
Приготування:
1. Розігрійте духовку до 160 градусів.
2. Змастіть форму маслом і присипте борошном.
3. Розтопіть шоколад з маслом на водяній бані або в мікрохвильовій печі, додайте половину
цукрового піску і кави. Ретельно перемішайте.
4. В окремій мисці збийте яйця і цукровий пісок. Додайте ванілін.
5. З'єднайте шоколадно-масляну масу з яйцями, постійно перемішуючи.
6. Додайте сіль і розпушувач.
7. По одній ложці додайте борошно. Потрібна консистенція густої сметани.
8. Викладіть тісто в форму.
9. Випікайте 18-20 хвилин.
10. Остудіть, поріжте, посипте какао, прикрасьте кавовим зерном.
Обов'язково підпишись на наш канал в Viber щоб не пропустити найцікавіше
Нагадавши, легкий суп з фрикадельками і кабачкової локшиною: дієтичне перша страва всього за 15 хвилин