Шаурма - це дуже чудове просте блюдо, яке нікого не залишить байдужим, ні дітей, ні дорослих. А відтак, якщо ви любите ситно і смачно перекусити, тоді цей рецепт шаурми з куркою і овочами вам обов'язково припаде до смаку. І варто зауважити, що готується шаурма в домашніх умовах досить швидко.

Інгредієнти:

  • Вірменський лаваш - 1 штука;
  • Курка 500 г;
  • Цибулина - 2 штуки;
  • Морква по-корейськи 300 г;
  • Помідори чері - 10 штук;
  • Майонез 150 г;
  • Кетчуп 150 г;
  • Яйце куряче - 2 штуки;
  • Рослинна олія.

приготування шаурми, скріншот з відео

Приготування:

1. Курку відварюємо. Ріжемо (рвемо) на окремі шматочки. Обсмажуємо до появи невеликої скоринки. Можна присмачити соєвим соусом (якщо ви любите солоне).

Популярні новини зараз

Терміново біжіть до супермаркету, поки не почалися тривалі відключення світла: що потрібно купити кожному українцеві

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Нові правила бронювання від мобілізації: що зміниться з 1 грудня

Є умова, вводять ліміт на 30 днів: що буде з тарифом на світло з 1 грудня

Показати ще

2. Нарізаємо цибулю півкільцями. Обсмажуємо в рослинній олії до золотистого кольору. Зливаємо масло. Перекладаємо в окремий посуд.

3. Помідори чері нарізаємо в чверть.

4. Для соусу змішуємо: майонез і кетчуп в однакових пропорціях.

5. Розбиваємо 2 яйця, збовтуємо віночком, залишаємо для змащення лаваша всередині і зовні.

6. Розрізаємо лаваш на 6 частин.

7. Беремо невеликий шматок лаваша. Змащуємо його спочатку яйцем, потім соусом, зверху "удобрюємо" все цибулею, морквою і помідорами. І укладаємо на середину лаваша курку. Звертаємо в трубку.

8. Змащуємо яйцем з двох сторін і кладемо на сковорідку (або на гриль). Обсмажуємо з двох боків до утворення скоринки.

Смачного!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, з м'ятою, йогуртом і копченим сиром - топ-3 несподіваних рецепти зелених літніх супів

Як повідомляв портал "Знай.uа", домашні вареники з сиром — як замісити ідеальне тісто для традиційної страви

Також Знай.uа" писав, для підливи, макаронів, рису і не тільки — ідеальний рецепт домашньої аджики без варіння