Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 3 години

Порції: 4

Інгредієнти:

70 г вершкового масла

Популярні новини зараз

Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат

Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині

ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку

В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть

Показати ще

1 ст. л. борошна

¾ л червоного сухого вина

1,5 кг яловичої вирізки

4 зубчики часнику

500 мл яловичого бульйону

суміш французьких трав за смаком

1 ст. л. коньяку

150 г копченого бекону

200 г цибулі-шалот

сіль за смаком

300 г свіжих грибів

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.

2. Розігріваємо 50 г вершкового масла й обсмажуємо крупно нарізане м'ясо. Припудрюємо борошном і добре перемішуючи обсмажуємо. Заливаємо вином і даємо йому закипіти.

3. Додаємо бульйон і букет спецій.

4. Накриваємо кришкою і ставимо в духовку на 2 години.

5. Кубики бекону підсмажуємо з цибулею і грибами та за 10 хвилин до закінчення приготування додаємо до м'яса.

6. Перед подачею додаємо бренді.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибних котлет.