Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 3 години
Порції: 4
Інгредієнти:
70 г вершкового масла
Пенсіонерів закликали готуватися до зменшення виплат
Росія знову била "Кинджалами" та "Калібрами" по енергетиці та цивільних. Жахливі наслідки на Харківщині, Тернопільщині та Львівщині
ТЦК отримали нові повноваження: кому можуть анулювати діючу відстрочку
В школах пропонують запровадити нові правила: за що суворо каратимуть
1 ст. л. борошна
¾ л червоного сухого вина
1,5 кг яловичої вирізки
4 зубчики часнику
500 мл яловичого бульйону
суміш французьких трав за смаком
1 ст. л. коньяку
150 г копченого бекону
200 г цибулі-шалот
сіль за смаком
300 г свіжих грибів
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Розігріваємо 50 г вершкового масла й обсмажуємо крупно нарізане м'ясо. Припудрюємо борошном і добре перемішуючи обсмажуємо. Заливаємо вином і даємо йому закипіти.
3. Додаємо бульйон і букет спецій.
4. Накриваємо кришкою і ставимо в духовку на 2 години.
5. Кубики бекону підсмажуємо з цибулею і грибами та за 10 хвилин до закінчення приготування додаємо до м'яса.
6. Перед подачею додаємо бренді.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибних котлет.