Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 3 години
Порції: 4
Інгредієнти:
70 г вершкового масла
Арктичний холод та потужні снігопади: українців попередили про екстремальну зиму
Ціни впали, але ненадовго: якими овочами варто закуплятися на зиму
На українців натравлять колекторів: за комунальних боржників візьмуться всерйоз
ТЦК масово мобілізують пенсіонерів у жовтні: кому варто готуватись
1 ст. л. борошна
¾ л червоного сухого вина
1,5 кг яловичої вирізки
4 зубчики часнику
500 мл яловичого бульйону
суміш французьких трав за смаком
1 ст. л. коньяку
150 г копченого бекону
200 г цибулі-шалот
сіль за смаком
300 г свіжих грибів
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 200 градусів.
2. Розігріваємо 50 г вершкового масла й обсмажуємо крупно нарізане м'ясо. Припудрюємо борошном і добре перемішуючи обсмажуємо. Заливаємо вином і даємо йому закипіти.
3. Додаємо бульйон і букет спецій.
4. Накриваємо кришкою і ставимо в духовку на 2 години.
5. Кубики бекону підсмажуємо з цибулею і грибами та за 10 хвилин до закінчення приготування додаємо до м'яса.
6. Перед подачею додаємо бренді.
На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт рибних котлет.