Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г курячого філе

Популярні новини зараз

Будуть великі штрафи: з якого віку юнаків чекають у ТЦК

Розмір виплат зміниться: що чекає на пенсіонерів у 2025 році

Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

300 г печериць

1 зелений солодкий перець

1 головка цибулі

3 апельсина

60 г борошна

90 г топленого масла

300 мл вершків

3 ст. л. жовтого порошку каррі

1 перець чилі

сіль за смаком

Приготування:

1. Нагріваємо 0,5 олії в сотейнику і обсмажуємо нарізану дрібними кубиками цибулю до прозорості. Далі додаємо болгарський перець і половину перцю чилі.

2. Через кілька хвилин додаємо нарізані печериці.

3. У той же час змішуємо борошно з двома столовими ложками каррі, максимально хорошої якості.

4. Куряче філе нарізаємо і занурюємо в борошно і каррі. Овочі прибираємо з вогню.

5. У другому сотейнику обсмажуємо кожен шматок курки до появи скоринки.

6. Обсмажену курку кладемо в сотейник до овочів, а в порожній додаємо ст. л. карі. Нагріваємо кілька хвилин і заливаємо апельсиновим соком. Через 2 хвилини додаємо курку та овочі.

7. Тушкуємо все протягом 8-10 хвилин. Через 10 хвилин виливаємо вершки. Ретельно вимішуємо і вимикаємо вогонь.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в беконі з яблуками.