Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 40 хвилин

Порції: 4

Інгредієнти:

700 г курячого філе

Популярні новини зараз

Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа

Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими

ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами

Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..."

Показати ще

300 г печериць

1 зелений солодкий перець

1 головка цибулі

3 апельсина

60 г борошна

90 г топленого масла

300 мл вершків

3 ст. л. жовтого порошку каррі

1 перець чилі

сіль за смаком

Приготування:

1. Нагріваємо 0,5 олії в сотейнику і обсмажуємо нарізану дрібними кубиками цибулю до прозорості. Далі додаємо болгарський перець і половину перцю чилі.

2. Через кілька хвилин додаємо нарізані печериці.

3. У той же час змішуємо борошно з двома столовими ложками каррі, максимально хорошої якості.

4. Куряче філе нарізаємо і занурюємо в борошно і каррі. Овочі прибираємо з вогню.

5. У другому сотейнику обсмажуємо кожен шматок курки до появи скоринки.

6. Обсмажену курку кладемо в сотейник до овочів, а в порожній додаємо ст. л. карі. Нагріваємо кілька хвилин і заливаємо апельсиновим соком. Через 2 хвилини додаємо курку та овочі.

7. Тушкуємо все протягом 8-10 хвилин. Через 10 хвилин виливаємо вершки. Ретельно вимішуємо і вимикаємо вогонь.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт свинини в беконі з яблуками.