Час підготовки: менше 30 хвилин

Час приготування: 30 хвилин

Порції: 2

Інгредієнти:

1 курячий каркас
4 тонких скибочки свіжого імбиру, плюс 1 ст. л. дрібно натертого
2 цибулини
3 зубчики часнику
2 ч. л. яблучного оцту
325 г кукурудзи
3 весняних цибулі
100 г приготовленої курки, подрібнена
2 ч. л. тамарі
2 яйця
кілька крапель кунжутного масла

Популярні новини зараз

Коли скасують графіки відключення світла: хто та як формував черги

Масштабне березневе підвищення пенсій: 2300 отримають не всі

Не наплутайте з показниками лічильників цього місяця: Нафтогаз звернувся до українців

Мобілізацію урівняли для всіх: українцям оголосили вердикт щодо економічного бронювання

Показати ще

Приготування:

1. Кип'ятимо великий чайник з водою. Кладемо каркас у велику сковороду і додаємо скибочки імбиру, лук і дві третини часнику. Готуємо, помішуючи, близько 2 хвилин - м'ясо буде прилипати до основи сковороди, але це додасть аромату. Вливаємо 1,5 літра киплячої води, перемішуємо в оцті, потім накриваємо і тушкуємо протягом 2 годин.

2. Поміщаємо велике сито над мискою і виливаємо вміст сковороди. Вимірюємо рідина в чаші - близько 450 мл Переносимо цибулю з сита в миску з трьома чвертями кукурудзи. Збиваємо блендером до однорідності.

3. Повертаємо бульйон в каструлю і додаємо кукурудзу і часник, тертий імбир, білі цибулини і курку. Кип'ятимо протягом 5 хвилин, потім перемішуємо в тамарі. Вимикаємо вогонь і швидко перемішуємо в яйці. Приправляємо перцем, потім виливаємо в миску.

На порталі Знай.uа ви також можете знайти рецепт "нічних" мюслів з яблуком і корицею.