Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин-1 годину
Порції: 8
Інгредієнти:
200 г масла
200 г цукру
3 великих яйця
50 г борошна
125 г мигдалю
2 лимона (сік 1 і дрібно натерта цедра 2)
Для крему:
1 лимон, тільки сік
5-6 столових ложки цукрової пудри
Приготування:
Пенсіонери ВПО можуть отримати солідну надбавку: що для цього потрібно
Гороскоп на п'ятницю 22 листопада для всіх знаків Зодіаку: день для змін та простих радостей
"Бусифікацію" обіцяють викорінити: ТЦК застосують новий підхід до мобілізації
Штрафи за дрова: українцям підказали, як уникнути покарання за деревину на своєму подвір'ї
1. Розігріваємо духовку до 180 °. Змащуємо основу і бічні сторони круглої форми для випічки 20-22 см викладаємо нижню частину пекарським пергаментом.
2. Збиваємо разом масло і цукор до легкої і пухкої консистенції, використовуючи міксер або дерев'яну ложку. Повільно взюиваем яйця, по одному за раз. Коли яйця повністю включені, додаємо борошно, потім мигдаль і лимонну цедру.
3. Викладаємо суміш у форму для випічки. Випікаємо протягом 35-40 хвилин.
4. Поки пиріг все ще гарячий, протикаємо його паличкою, зробивши близько 15 отворів. Поливаємо лимонним соком отвори.
5. Щоб зробити глазур, змішуємо лимонний сік, трохи за раз, цукрову пудру, щоб зробити гладку пасту. Видаляємо торт з форми і поливаємо глазур'ю зверху, потім подаємо.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт смаженої свинини з імбирем і соєвим соусом.