Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4
Інгрідієнти:
250 г борошна
200 г масла
100 г цукру
щіпка солі
2 яєчних жовтка
4 ст. л. малинового варення
4 ст. л. абрикосового варення
Українці, у вас є Приват24? Банк терміново звернувся до клієнтів із заявою, перевіряйте у себе
СЗЧ не пробачать навіть після війни: якими наслідками пригрозили
Працівники платіжної системи bill_line («АйТіБіт») та її власник білорус Артем Ляшанов незабаром отримають кримінальну справу за відмивання коштів
Школярі перестали розуміти навіть умову завдання: діти більше не вміють читати і рахувати
Приготування:
1. Розігріваємо духовку до 170 градусів.
2. Поміщаємо борошно, масло, цукрову глазур і сіль у миску. Використовуючи кінчики пальців, змішуємо інгредієнти разом, поки суміш не буде схожа на панірувальні сухарі.
3. Додаємо яєчні жовтки і перемішуємо до утворення тіста. Викладаємо на злегка посипану борошном робочу поверхню і розкачуємо до товщини близько 0,5 см. Вырехаем фігурки з допомогою різака 4 см.
4. Поділяємо навпіл. Використовуючи рифлений різак 2 см, делвем отвір в середині половини печива. Поміщаємо всі фігурки на деко.
5. Випікаємо бісквіт протягом 10-12 хвилин.
6. Використовуючи чайну ложку, кладемо маленьку ложку малинового варення на бісквіт. Поміщаємо фігурку (з отвором) на весь бісквіт. Повторюємо, використовуючи абрикосове і малинове варення.
На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченої риби з картоплею і в'яленими томатами.