Час підготовки: менше 30 хвилин
Час приготування: 30 хвилин
Порції: 4

Інгрідієнти:

250 г борошна
200 г масла

100 г цукру
щіпка солі
2 яєчних жовтка
4 ст. л. малинового варення
4 ст. л. абрикосового варення

Популярні новини зараз

З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими

Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні

Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку

Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень

Показати ще

Приготування:

1. Розігріваємо духовку до 170 градусів.

2. Поміщаємо борошно, масло, цукрову глазур і сіль у миску. Використовуючи кінчики пальців, змішуємо інгредієнти разом, поки суміш не буде схожа на панірувальні сухарі.

3. Додаємо яєчні жовтки і перемішуємо до утворення тіста. Викладаємо на злегка посипану борошном робочу поверхню і розкачуємо до товщини близько 0,5 см. Вырехаем фігурки з допомогою різака 4 см.

4. Поділяємо навпіл. Використовуючи рифлений різак 2 см, делвем отвір в середині половини печива. Поміщаємо всі фігурки на деко.

5. Випікаємо бісквіт протягом 10-12 хвилин.

6. Використовуючи чайну ложку, кладемо маленьку ложку малинового варення на бісквіт. Поміщаємо фігурку (з отвором) на весь бісквіт. Повторюємо, використовуючи абрикосове і малинове варення.

На порталі "Знай.uа" ви також можете знайти рецепт запеченої риби з картоплею і в'яленими томатами.